Incepand din septembrie, UbiSoft va oferi un serviciu de subscriptie lunara pentru jocurile sale

By   2019-08-12

Viitorul va apartine subscriptiilor lunare, cel putin asa pare trend-ul la ora actuala. Netflix, HBO GO, Google Stadia,Electronic Arts, Xbox sau Playstation par ca insista foarte mult pe acest aspect. Acum a venit randul celor de la UbiSoft.

Incepand cu data de 3 septembrie, contra valorii de 15$/luna veti avea acces la peste 100 de jocuri prezente in colectia Ubisoft, cu promisiunea ca titluri precum recent anuntatul Watch Dogs Legion va fi disponibil imediat dupa lansare. Abonamentul se numeste UPlay+, iar daca sunteti nerabdatori, precomenzile sunt deschise si va exista si o perioada de free trial daca va inscrieti pana pe data de 15 august. Sa nu uitat insa sa dezactivati abonamentul dupa o luna in cazul in care continutul nu v-a convins.

Personal, cred ca acest tip de serviciu ajuta atat gamerii cat si developerii. Lunar noi jocuri vor fi incluse in abonament, la fel cum filme noi isi fac aparitia pe Netflix. Problema este ca sunt doar titluri din catalogul Ubisoft. Sansele de a gasi un joc pe gustul nostru cresc deoarece avem de unde alege si esti evident mai tentat sa incerci un titlu pentru jumatate de ora sa vezi daca iti place din moment ce este disponibil si nu trebuie sa arunci 60 de euro pe el.

Loading...